Proč mi byla znovu stržena platba?

Pro je předplatné s automatickým obnovováním. Platba se opakuje vždy na konci každého týdenního, měsíčního nebo ročního období, dokud ho nezrušíš v obchodě, ve kterém jsi ho zakoupil/a.

Aktualizováno 9. října 2026

Knowunity Pro je předplatné, které se automaticky obnovuje. Datum obnovení a cena jsou zobrazeny při nákupu a v nastavení obchodu.

Jak obnovování funguje

  • Týdenní plán se obnovuje každý týden, měsíční každý měsíc a roční každý rok.
  • Obnovu účtuje obchod, ve kterém jsi nakoupil/a: App Store, Google Play nebo Paddle pro nákupy přes webové stránky.
  • V některých časových pásmech může být obnova účtována o den nebo dva dříve. Délka tvého přístupu se tím nijak nezkrátí.
  • Odinstalování aplikace ani smazání účtu obnovování nezastaví.

Zastavení příštího obnovení

Zruš předplatné v obchodě. Viz Jak mohu zrušit své předplatné Knowunity Pro? Po zrušení ti Pro zůstane aktivní až do konce zaplaceného období.

Vrácení peněz

Pokud ti bylo účtováno za období, o které nemáš zájem, požádej o vrácení peněz v obchodě, který ti platbu účtoval. Viz Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Platba, kterou nepoznáváš

  • Zkontroluj, zda někdo z tvé domácnosti nekoupil Pro pomocí tvé karty, například dítě používající rodinný účet.
  • Porovnej částku a název na platbě s informacemi v článku Kde jsem si koupil/a své předplatné?
  • Pokud platbu nemůžeš přiřadit k žádnému účtu, kontaktuj podporu s datem, částkou a názvem obchodu uvedeným na výpisu. Nikdy neposílej celé číslo své karty.

Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu