Pokud zaznamenáš aktivitu, kterou neznáš, nebo ses přihlásil/a na sdíleném zařízení, zabezpeč svůj účet ve dvou krocích.
1. Odhlásit všechna ostatní zařízení
- Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš Nastavení.
- Klepni na Účet a soukromí, poté na Účet a zabezpečení.
- V sekci Relace klepni na Odhlásit se z ostatních zařízení.
Zařízení, které právě používáš, zůstane přihlášené. Ostatní zařízení budou odhlášena do 30 minut.
2. Změnit heslo
V sekci Účet a zabezpečení, Přihlášení, nastav nové heslo. Pokud tvůj účet používá přihlášení přes Google nebo Apple, změň heslo daného účtu Google nebo Apple a zkontroluj jeho připojená zařízení.
3. Zkontrolovat e-mailovou adresu
V sekci Přihlášení se ujisti, že e-mail na účtu je stále tvůj. Pokud byl změněn a nemůžeš se přihlásit, kontaktuj podporu ze své původní e-mailové adresy.
Nákupy, které jsi neprovedl/a
Pokud bylo na tvém účtu bez tvého souhlasu zakoupeno předplatné, přečti si Proč mi bylo znovu účtováno? a požádej o vrácení peněz v obchodě, který ti částku naúčtoval.
Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu

