Je snadné skončit se dvěma účty, například jedním vytvořeným přes Google a druhým přes e-mailovou adresu. Účty nelze sloučit.
Zjisti, který účet má co
- Přihlas se postupně do každého účtu a zkontroluj záložku Pro. Účet, který zobrazuje aktivní plán, je ten, ke kterému je vázán tvůj nákup.
- Zkontroluj, který účet má tvé nahrané obsahy, složky a sérii na profilu.
Ponech si jeden účet
- Rozhodni se, který účet si ponecháš. Obvykle je to ten s Pro.
- Pokud je potřeba, změň jeho e-mail na adresu, kterou chceš používat. Viz Jak změním svou e-mailovou adresu?
- Smaž druhý účet. Viz Jak smažu svůj účet?
Moje Pro je na špatném účtu
- Nákupy provedené přes web lze přesunout na jiný účet prostřednictvím podpory. Kontaktuj podporu s oběma uživatelskými jmény a e-mailem použitým při platbě.
- Nákupy z App Store a Google Play jsou vázány na účet obchodu. Přihlas se na zařízení, na kterém jsi zakoupil/a Pro, do správného účtu Knowunity a použij Restore Subscription v Nastavení.
Jak tomu příště předejít
Vždy se přihlašuj stejným tlačítkem, které jsi použil/a při registraci: Google, Apple nebo e-mail.
Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu

