Před smazáním
- Zruš své předplatné. Smazání účtu nezruší předplatné Pro v App Store, Google Play ani Paddle. Viz Jak zruším předplatné Knowunity Pro?
- Ulož vše, co potřebuješ. Tvé nahrané obsahy, složky, série a pokrok budou odstraněny a nelze je obnovit.
- Pokud chceš jen přestávku, můžeš se místo toho jednoduše odhlásit.
Smazání účtu v aplikaci
- Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš Nastavení.
- Klepni na Účet a soukromí, poté na Účet a zabezpečení.
- Přejdi dolů na Nebezpečná zóna a klepni na Smazat účet.
- Vyber důvod a potvrď volbou Smazat můj účet.
Co se stane poté
- Tvůj profil a nahrané obsahy zmizí okamžitě.
- Zbývající data budou do přibližně sedmi dnů plně anonymizována.
- Po dokončení smazání, které obvykle trvá přibližně sedm dní, se můžeš znovu zaregistrovat se stejnou e-mailovou adresou.
Smazání nelze vrátit zpět, a to ani v průběhu těchto sedmi dní.
Nemohu se přihlásit, abych smazal/a účet
Nejprve obnov přístup, viz Nemohu se přihlásit ke svému účtu. Pokud to není možné, kontaktuj podporu z e-mailové adresy přiřazené k účtu, abychom mohli ověřit, že je tvůj.
Rodič mazající účet dítěte
Přihlas se k účtu dítěte a postupuj podle výše uvedených kroků. Pokud neznáš přihlašovací údaje, kontaktuj podporu z e-mailové adresy registrované na účtu.
Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu

