Mám dva účty. Který si mám ponechat?

Pro, série a nahrané obsahy patří k jednomu účtu a nelze je sloučit. Ponech si účet s předplatným a ten druhý smaž.

Aktualizováno 9. října 2026

Je snadné skončit se dvěma účty, například jedním vytvořeným přes Google a druhým přes e-mailovou adresu. Účty nelze sloučit.

Zjisti, který účet má co

  • Přihlas se postupně do každého účtu a zkontroluj záložku Pro. Účet, který zobrazuje aktivní plán, je ten, ke kterému je vázán tvůj nákup.
  • Zkontroluj, který účet má tvé nahrané obsahy, složky a sérii na profilu.

Ponech si jeden účet

  1. Rozhodni se, který účet si ponecháš. Obvykle je to ten s Pro.
  2. Pokud je potřeba, změň jeho e-mail na adresu, kterou chceš používat. Viz Jak změním svou e-mailovou adresu?
  3. Smaž druhý účet. Viz Jak smažu svůj účet?

Moje Pro je na špatném účtu

  • Nákupy provedené přes web lze přesunout na jiný účet prostřednictvím podpory. Kontaktuj podporu s oběma uživatelskými jmény a e-mailem použitým při platbě.
  • Nákupy z App Store a Google Play jsou vázány na účet obchodu. Přihlas se na zařízení, na kterém jsi zakoupil/a Pro, do správného účtu Knowunity a použij Restore Subscription v Nastavení.

Jak tomu příště předejít

Vždy se přihlašuj stejným tlačítkem, které jsi použil/a při registraci: Google, Apple nebo e-mail.

Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu