Pokud jsi si zakoupil/a Knowunity Pro, ale aplikace stále zobrazuje bezplatný plán, jeden z těchto kroků téměř vždy pomůže.
1. Restartuj aplikaci
Zavři Knowunity úplně, počkej několik sekund a otevři ji znovu.
2. Zkontroluj, že jsi přihlášen/a na správný účet
Pro náleží účtu Knowunity, který byl přihlášen v okamžiku nákupu. Otevři svůj profil a zkontroluj uživatelské jméno. Pokud máš více než jeden účet, odhlás se a přihlas se účtem, který jsi použil/a při platbě.
3. Obnov své předplatné
- Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš Nastavení.
- V sekci Předplatné klepni na Obnovit předplatné.
- Počkej na potvrzení.
Tím požádáš App Store nebo Google Play, aby znovu propojil tvůj nákup s aktuálním účtem.
Pokud jsi nakoupil/a na webu
Ujisti se, že jsi v aplikaci přihlášen/a se stejnou e-mailovou adresou, kterou jsi použil/a při platbě. Pro zakoupené na webu se aktivuje na daném účtu.
Stále nefunguje?
Pokud vidíš zprávu Předplatné je již používáno na jiném účtu, nákup v obchodě je propojen s jiným účtem Knowunity. Kontaktuj podporu a uveď:
- své uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu svého účtu,
- kde jsi zakoupil/a Pro (App Store, Google Play nebo web),
- snímek obrazovky s potvrzením o nákupu, včetně data a částky.
Nákup najdeme a propojíme ho se správným účtem.
Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu

