Nahrané obsahy, kartičky a kvízy
- Otevři nahraný obsah nebo sadu.
- Otevři její nastavení.
- Vypni Zveřejnit.
Soukromý obsah je viditelný pouze tobě. Bude odebrán z vyhledávání a z tvého veřejného profilu. Kdykoli ho můžeš znovu zveřejnit. Veřejný nahraný obsah musí být nejprve soukromý, aby bylo možné ho upravovat.
Složky
Složky, které vytvoříš, jsou ve výchozím nastavení soukromé. Ostatním se zobrazí, až když je sdílíš.
Celý tvůj profil
Neexistuje žádné nastavení, které skryje celý účet. Tvoje uživatelské jméno a veškerý veřejný obsah jsou viditelné ostatním studentům. Chceš-li zůstat v soukromí, nastav obsah jako soukromý a zvol uživatelské jméno, které neobsahuje tvé skutečné jméno. Viz Kdo může vidět můj profil a moji školu?
Tvoje škola
Nastav, kdo může vidět tvoji školu v Nastavení účtu, Soukromí školy.
Odebrat obsah o mně
Pokud někdo nahrál obsah obsahující tvé osobní údaje, nahlaš tento obsah. Viz Jak nahlásím obsah nebo uživatele?
Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu

