Kdo může vidět můj profil a moji školu?

Tvůj profil a veřejně nahrané obsahy jsou viditelné pro ostatní studenty. Ty ovládáš, kdo může vidět tvoji školu a zda je každý nahraný obsah veřejný.

Aktualizováno 9. října 2026

Tvůj profil

Tvoje uživatelské jméno, zobrazované jméno, bio a veřejně nahrané obsahy jsou viditelné pro ostatní uživatele Knowunity. Neexistuje žádné nastavení, které by skrylo celý profil. Pokud nechceš být nalezen/a, můžeš použít uživatelské jméno, které neobsahuje tvé skutečné jméno.

Tvoje škola

Ty rozhoduješ, kdo může vidět, kterou školu navštěvuješ.

  1. Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš Nastavení.
  2. Klepni na Nastavení účtu a poté na Soukromí školy.
  3. Vyber Jen já, Pouze moji přátelé, Pouze moje škola nebo Moji přátelé a škola.

Tvůj nahrátý obsah a složky

Každý nahraný obsah má v nastavení přepínač Zveřejnit. Soukromé obsahy jsou viditelné pouze tobě. Složky, které vytvoříš, jsou soukromé, pokud je nesdílíš. Viz Jak mohu svůj obsah nastavit jako soukromý?

Mladší uživatelé

Účty, které nesplňují minimální věk pro veřejný profil, nemají zobrazované jméno a nelze jim posílat zprávy.

Nenašel jsi, co jsi hledal? Náš tým podpory ti rád pomůže.Kontaktovat podporu