# Kdo může vidět můj profil a moji školu?

> Tvůj profil a veřejně nahrané obsahy jsou viditelné pro ostatní studenty. Ty ovládáš, kdo může vidět tvoji školu a zda je každý nahraný obsah veřejný.

## Tvůj profil

Tvoje uživatelské jméno, zobrazované jméno, bio a veřejně nahrané obsahy jsou viditelné pro ostatní uživatele Knowunity. Neexistuje žádné nastavení, které by skrylo celý profil. Pokud nechceš být nalezen/a, můžeš použít uživatelské jméno, které neobsahuje tvé skutečné jméno.

## Tvoje škola

Ty rozhoduješ, kdo může vidět, kterou školu navštěvuješ.

1. Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš **Nastavení**.
2. Klepni na **Nastavení účtu** a poté na **Soukromí školy**.
3. Vyber **Jen já**, **Pouze moji přátelé**, **Pouze moje škola** nebo **Moji přátelé a škola**.

## Tvůj nahrátý obsah a složky

Každý nahraný obsah má v nastavení přepínač **Zveřejnit**. Soukromé obsahy jsou viditelné pouze tobě. Složky, které vytvoříš, jsou soukromé, pokud je nesdílíš. Viz *Jak mohu svůj obsah nastavit jako soukromý?*

## Mladší uživatelé

Účty, které nesplňují minimální věk pro veřejný profil, nemají zobrazované jméno a nelze jim posílat zprávy.

---

Source: https://knowunity.cz/help/profile-and-school/kdo-muze-videt-muj-profil-a-moji-skolu
Last updated: 2026-10-09
