# Můj účet možná používá někdo jiný

> Odhlás ostatní zařízení v sekci Účet a zabezpečení a změň heslo. Odhlášení ostatních zařízení může trvat až 30 minut.

Pokud zaznamenáš aktivitu, kterou neznáš, nebo ses přihlásil/a na sdíleném zařízení, zabezpeč svůj účet ve dvou krocích.

## 1. Odhlásit všechna ostatní zařízení

1. Otevři svůj profil a klepni na ikonu ozubeného kola, čímž otevřeš **Nastavení**.
2. Klepni na **Účet a soukromí**, poté na **Účet a zabezpečení**.
3. V sekci **Relace** klepni na **Odhlásit se z ostatních zařízení**.

Zařízení, které právě používáš, zůstane přihlášené. Ostatní zařízení budou odhlášena do 30 minut.

## 2. Změnit heslo

V sekci **Účet a zabezpečení**, **Přihlášení**, nastav nové heslo. Pokud tvůj účet používá přihlášení přes Google nebo Apple, změň heslo daného účtu Google nebo Apple a zkontroluj jeho připojená zařízení.

## 3. Zkontrolovat e-mailovou adresu

V sekci **Přihlášení** se ujisti, že e-mail na účtu je stále tvůj. Pokud byl změněn a nemůžeš se přihlásit, [kontaktuj podporu](https://knowunity.com/support) ze své původní e-mailové adresy.

## Nákupy, které jsi neprovedl/a

Pokud bylo na tvém účtu bez tvého souhlasu zakoupeno předplatné, přečti si *Proč mi bylo znovu účtováno?* a požádej o vrácení peněz v obchodě, který ti částku naúčtoval.

---

Source: https://knowunity.cz/help/account-and-login/muj-ucet-mozna-pouziva-nekdo-jiny
Last updated: 2026-10-09
