# Mohu používat Knowunity na více zařízeních nebo s více než jedním účtem?

> Na svůj účet se můžeš přihlásit na více zařízeních. Pro patří k účtu, který ho zakoupil, dva účty nelze sloučit a smazání účtu je nevratné.

Stručné odpovědi na nejčastější otázky o zařízeních a účtech.

## Jeden účet na více zařízeních

Přihlas se stejnou metodou na každém zařízení, například přes Google, Apple nebo e-mail. Tvé nahrané obsahy, série a plán patří k účtu, takže je uvidíš na každém zařízení, na které se přihlásíš.

Chceš-li se odhlásit ze zařízení, která už nepoužíváš, přečti si *Někdo jiný možná používá můj účet*.

## Pro patří k jednomu účtu

Pro je vázáno na účet, který byl přihlášen při jeho zakoupení. Jiný účet na stejném telefonu ho nezíská. Pokud Pro na novém zařízení chybí, přihlas se k účtu, který ho zakoupil, a klepni na **Restore Subscription** v **Settings**. Viz *Zaplatil/a jsem za Pro, ale není aktivní*.

Chceš-li přesunout Pro na jiný účet nebo ho sdílet, přečti si *Mohu sdílet své předplatné nebo ho přesunout na jiný účet?*

## Více než jeden účet

Dva účty nelze sloučit. Ponech si ten s tvým plánem a druhý smaž. Viz *Mám dva účty. Který si mám nechat?*

Smazání účtu je nevratné a podpora ho nemůže obnovit. Nejprve zruš případné předplatné. Viz *Jak smažu svůj účet?*

## Telefon s rodičovskou kontrolou

Pokud telefon dítěte blokuje nákup, přečti si *Zakoupení Pro pro moje dítě, když obchod nákup zablokuje*.

---

Source: https://knowunity.cz/help/account-and-login/mohu-pouzivat-knowunity-na-vice-zarizenich-nebo-s-vice-nez-jednim-uctem
Last updated: 2026-11-15
